Modele de french unghii

Modelul français de clasic nu își va pierde frumusețea niciodată, însă MAçar o dată profită de unghiile cu gel și joacă-te cu tot felul de modele de manichiură français. Încearcă Tips-urile în Culori metalice sau iridescente, în combinație cu o culoare de bază contrastantă. Dacă lungimea unghiei Cine permite, PE potï Juca chiar cu diferite Print-uri sau Design-URI PE Vârful unghiilor. Pentru că manichiura cu gel permite o fixare puternică, potï accesoriza manichiura cu tot felul de aplicații: strasuri, ținte, paiete. Răsfoiește Galeria noastră Foto pentru a descoperi 10 modele de manichiură français pentru Unghii cu gel care ne-au Atras atenția şi pe care Cine recomandăm să le încerci! Unghiile Baby Boomer, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 Unghiile mate vor arăta Mereu nobil și élégant. Efectul Maxim poate fi creat cu ajutorul culorilor contrastante. Tendința dominantă în 2018 va fi manichiura français mată cu Vârful Lucios. La fel, aceasta poate fi decorată în diferite moduri. Dacă ești ADEPTA modelulului français clasic, potï încerca ceva Nou doar schimbându-ți forma unghiilor cu ajutorul construcțiilor DIN gel. Forma pătrată Era foarte în vogă acum ceva timp, însă acum cele mai populare forme pentru manichiura Français sunt CEA ovală sau CEA Stiletto. Modul în care va arăta manichiura franțuzească depinde, în primul rând, de forma și lungimea unghiilor.

În 2008 se va Purta forma migdalată și ovală a unghiilor cu Marginea nu mai mult de 3-5 mm. Unghiile vor fi mai originale cu ojă de diferită textură, mată sau mată combinată cu Metalic. De asemenea, se poartă spațiul negativ, atunci Când PE Unghii se aplică ojă incoloră, iar doar pe margini se aplică ojă colorată. Français-UL ornat este o altă tendință a sezonului. Se utilizează diferite dungi, TEHNICA Stamping, abțibilduri, Ornamente în volum sau desen artistique. Unghii français cu albastru si Model fluture par Maria D. manichiura français pentru unghiile cu gel este cea mai Bună opțiune pe care o potï face, indiferent de ocazia pentru care Cine pregătești manichiura. Modelul Français este unul extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o Diversitate de modele.

Pentru a-ți face Alegerea mai simplă, AM selectAt 10 MODELE care ne-au Atras atenția. Unghiile Français sunt manichiura clasică pe care toată Lumea o iubește. Sunt simple, polyvalent, ușor de realizat și de purtat. Fie că Cine dorești o manichiură pe care să o pòrti zilnic, fie că ai nevoie de o manichiură specială pentru un eveniment, unghiile français te vor Salva în ambele situații. Unghiile Français vor fi Mereu un clasic al manichiurii, un modèle care nu se va demoda niciodata. Pentru o manichiura cu STIL, unghiile Français vor fi Mereu o optiune cu care nu ai cum sa dai Gres. Fie ca le Alegi pentru o ocazie speciala sau pentru o zi obisnuita, simplitatea unghiilor Français este cuceritoare. Unghiile Français vor ramane Mereu in tendinte, in ciuda celor care spun ca aceasta Moda nu mai este actuala. Cum simplitatea va fi intotdeauna o alegere inspirata, manichiura frantuzeasca este un modèle la Care Poti apela oricand. Daca vrei totusi sa expérimententezi, alege dintre modelele de Unghii Français Care ADUC ceva Nou prin culoare, textura sau Pictura. Însă Dacă Cine dorești o manichiură cu Adevărat specială, trebuie să încerc manichiura français PE unghiile cu gel. Această Tehnică permite construcția și transformarea USAMV unghiilor, precum și o varietate mult mai mare de modele.

DA, multe MODELE, pentru că manichiura français nu mai arată doar așa cum o știam acum multi Ani (unghia pictată Într-o culoare apropiată Cu a pielii și Vârful unghiei ALB), ci a primit o mulțime de interpretări moderne și foarte atractive. Când Vine vorba de combinații de Culori PE Unghii, posibilitățile sunt nelimitate! Dacă vrei să păstrezi aspectul clasic al acestui astuce de manichiură, potï vopsi Integral unghia de PE degetul inelar cu ojă cu sclipici.