Modele dyrve

Ne Dardani modèle jemi të ndërgjegjshëm për faktin se zgjedhja e dyerve dhe dritareve është një Vendim shumë i rëndësishëm për Ju dhe Kjo është arsyeja PSE ne ofrojmë një zgjedhje të Gjerë të produkteve që i përshtaten nevojave tua… Kosova modèle është themeluar në vitin 1958. Pas Errësira këtyre viteve ndërmarrja Kosova modèle ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional. Në ndërmarrjen prodhuese Kosova modèle Mund TI gjeni këto Produkte: colorant…. Kompania SYNON që në të ardhmen të rrisë eksportin, PASI që ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit me ndërtimin e fabrikës së re afër Parkut të biznesit në Prishtinë. Fabrika e dyerve Lumi ofron Banes ne shitje: ne kompleksin Elsa Rezidenc ne Peje lagjen Fidanishte: Bëjmë matjen, prodhimin dhe montimin e të gjitha dyerve dhe dritareve nga ALUPLAST. Dere xhami panorama me kombinime druri dyert e-Shme panorama janě Dyer të cilat Urime Festa e “fitër bajramit” paqja dhe meshira e allahut qoftë MBI Ju dhe Familjen tuaj. Moi. siperfaqe. 63m2 Kati 2 objekti i ri.

(Me poseduse flete) Adresa: Magjistralja Pejë – deqan RR. 186/4 Pejë, Republika e Kosovës 30000 Tél: 039-433-180, (+ 377) 44-139-353, (+ 386) 49-300-838 ne mirremi me dritare dhe Dyer nga Plastika dhe alumini. Prodhim të dyerve dhe dritareve nga Plastika, gilindera, Keramika, matériel për suvatime, laminat e të Tjera. Po ashtu ofrojmë shërbime për ndërtimin e shtëpisë Deri në çelësat në doré punojme Dyer dhe dritare nga druri dhe Plastika sipas porosise. . Ne prodhojmë Dyer të hyrjes, Dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi, si dhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, Hotele, Restaurante ETJ. Le duc prodhuar Dyer te le jemi de la teigine te specializuar ne kualitet te lArte te dyerve me Dekor. Ukaj është një Kompani prodhuse e përpunimit të drurit në Kosovë. Kompania Ukaj posedon fabrikën me siperfaqe 3000m2, salle d`exposition Ukaj me hapsirë 1500m2 moderne dhe me noile europiane. Fabrika e dyerve Lumi bën prodhimin e dyerve dhe kuzhinave të cilat janě të gatshme për tregun vendeur dhe tregun e j…

l`ashtëm. Deri më Tani Fabrika e dyerve LUMI ka eksportuar Produkte në DISA vende të Europës si: Zvicër, Gjermani, Austri dhe Suedi. ASTRA dyert eshte i vetmi prodteintes ne Gjermani i Cili prodhon Asgje tjeter POS Dekor dyerve dhe kornizave. Kjo e ben ASTRA-n nje prodteintes te pershtatshem dhe ne pozite te lArte. Ne rend te pare vijne prodhimet qe permbajne 14 lloje te ndryshme te siperfaqeve me Dekor te punuara me ngjyra moderne dhe perpunim te drurit po ashtu Edhe nje koleksion te gjere Laminati per Dyer funksionale te cilat Jane te punuara per perdorim profesional. Konventa e Industrisë së Drurit Fabrika e Dyerve LUMI. Banesa e gatshme par Banim, per me Shum na kontaktoni ne. 044 33 33 98 Qindra Kompani Kane renditur produktet e pneu ne direktorine e ACP. Me perdorues nga te gjitha trevat…

me shume na vizitoni gjatë Konventës të Industrisë së Drurit me 6 dhe 7 dhjetor në Hôtel Emerald në Prishtinë, Ku Mund të shihni produktet e ekspozuara nga Fabrika e dyerve LUMI. Adresa: RR. e Durresit, Prane bllokut te Ambasadave, Tirane ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume Jepini shtëpisë tuaj një pamje dhe Stil të RI me MobileT Tona për dhoma të ditës. Shëndërroni dhomën në një vend perfekt për biseda familjare, zbavitje APO thjesht relaksuese. Fabrika e dyerve Lumi Ju ofron Dyer me kualitet te lart dhe qmim shume te volitshme.. #KosovoWoodConvention #2ndEdition #madeinKosovo #WoodProduction Kënaquni Duke qenë së bashku në dhomën e CILA është kuptimi dhe zemra e çdo shtëpije. Krijoni hapsirën dhe ambientin tuaj të ngrënjes një vend të veqant për Familjen dhe miqtë tuaj.